Mooie (na)zomer met RCN Vakantieparken

Tijdens de meest tropische zomerweken hebben Dolf Nijbroek en Barry Schep zich met hun teams in het zweet gewerkt voor een zeer succesvolle editie van Tour de Camping bij RCN Vakantieparken. Daarnaast heeft RCN deze (na)zomer nog meer te bieden!

Een mooie win-win

Op 3 augustus ging Tour de Camping van start in Epe op RCN de Jagerstee, om vervolgens met twee teams het land door te trekken en op 13 augustus af te sluiten op het strand van RCN Toppershoedje in Ouddorp. Iedere clinic trok gemiddeld zo'n 50 kinderen. Een mooie mix van korfballers en niet-korfballers maakte het een feestelijk en sportief geheel. Onder andere ouders van de niet-korfballers hebben zeer enthousiast gereageerd, trots als ze waren dat hun kinderen sportief en fanatiek met de bal trucjes leerden en een partijtje speelden. Op de parken was na de clinic de korf zichtbaar meer in trek. Zo verzamelden kinderen zich later in de week om zelfstandig een partijtje te spelen. Wij kijken terug op een mooie zomer, met voor veel kinderen een sportieve kennismaking met korfbal en voor een groot aantal korfballers een zomerse kennismaking met de parken van RCN Kortom, een mooie win-win!

Vrijwilligers in het zonnetje

Inmiddels heeft Maaike kunnen genieten van haar mini-vakantie op één van de RCN vakantieparken. Dat betekent dat het hoog tijd is om een nieuwe vrijwilliger te verrassen met de vakantiecheque. Heb jij op jouw club ook zo’n topper rondlopen? Iemand die altijd klaar staat, achter de bar, tijdens de training, materiaal onderhoud of nieuwe leden werft? Nomineer deze vrijwilliger en wie weet staat deze binnenkort in het zonnetje!

Najaarsaanbieding

Ben jij ook aan het genieten van de Tour de France en het peloton dat door het Franse landschap raast? Dan heeft RCN vakantieparken een mooie aanbieding speciaal voor jou. Kom in de herfstvakantie genieten van de Franse najaarszon, want de RCN campings in Frankrijk blijven dit najaar extra lang open.

Lekker buiten eten en een dutje in je hangmat, of ga je liever op avontuur? Door kastelen in de Dordogne, naar grotten en rivieren in de Ardèche of wandelen in de bergen van de Haute de Provence. Al onze parken liggen in een schitterende omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of cultuur snuiven. Een verfrissende duik in het zwembad, een vers stokbrood halen of een hapje eten op het terras kan gewoon op de camping. De zwembaden, campingwinkel en de brasserie op alle parken blijven open.

Als korfballer ontvang jij bij een boeking in september en oktober 30 procent korting op je vakantie in Frankrijk.

Boek zorgeloos met onze omboekgarantie. Bij een negatief reisadvies kun je tot vijf dagen voor vertrek kosteloos annuleren. Zien we jou dit najaar op één van onze campings?

Verblijf bij RCN Vakantieparken

Een verblijf bij RCN vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties.

Op de hoogte blijven van RCN-nieuws en leuke acties?