RCN blijft vernieuwen

RCN Vrijwilligersactie

De afgelopen maanden hebben we eindelijk weer vrijwilligers in het zonnetje mogen zetten! Onder andere Rob Fase, door velen genomineerd vanwege zijn jarenlange inzet als trainer en coach bij KCC/CK Kozijnen. "Eigenlijk hoor je er niet helemaal bij als je hem niet als trainer hebt gehad, zegt medevrijwilliger Rens." Ondanks dat er op dit moment minder activiteit op de korfbalvelden plaatsvindt, zitten de vrijwilligers niet stil. Een favoriete coronaproof activiteit bij verschillende verenigingen is de (online) bingo. Hier weten de animatieteams van RCN uiteraard alles van.

Loopt er op jouw club ook een korfbalvrijwilliger rond, die altijd klaar staat en niks te gek vindt? Iemand die al jarenlang ieder weekend materialen sjouwt, koffie zet, de financiën doet of aan anderen denkt ook als korfbal niet doorgaat? Nomineer deze vrijwilliger en wie weet staat deze binnenkort in het zonnetje!

'We kijken vooruit'

Ook RCN Vakantieparken kijkt op dit moment uit naar een nieuw jaar, waarin de mogelijkheden voor gezamenlijke activiteiten weer groter gaan worden. In afwachting van de mogelijkheden wordt er niet stil gezeten. Op dit moment zijn we op alle parken druk bezig met vernieuwingen. Onder andere nieuwe accommodaties, speeltuinen, sportfaciliteiten en op RCN de Schotsman is in november al een nieuw centrumgebouw met indoorzwembad geopend.

Winterkorting

Nog zin om deze winter er even tussenuit te gaan? Met de actiecode RCNKNKV2020 ontvang je tot maximaal 25 procent korting op je verblijf bij RCN. Ook geldig in de kerstvakantie (m.u.v. RCN de Potten, de Noordster, de Jagerstee, het Grote Bos en Toppershoedje).

In 2021 op vakantie bij RCN

Boek tussen 10 en 31 december 2020 met de Eindejaarsknallers! Dit zijn vijf spectaculaire aanbiedingen met exclusieve kortingen. Zélfs voor de zomervakantie van 2021.

  1. € 100,- korting in Nederland op je verblijf van minimaal één week in een accommodatie in Nederland;
  2. € 100,- korting in Frankrijk op een accommodatie vanaf twee weken (of € 50,- bij één week) in Frankrijk;
  3. Een midweek/weekend voor € 175,- inclusief GRATIS eindschoonmaak in het voor- en najaar in Nederland;
  4. € 50,- korting in de zomer op minimaal één week kamperen in de zomervakantie in Nederland en Frankrijk;
  5. 20% korting kamperen op minimaal één week kamperen in het voor- en najaar in Nederland en Frankrijk.