‘Korfbalshop.nl biedt vereniging alles op vlak van kleding en materialen’

Al sinds 2006 voorziet Korfbalshop.nl iedere korfbalspeler van korfbalschoenen, korfbalkleding en overige korfbalartikelen. Of je nu een beginnende korfbalspeler bent of bijna dagelijks op het korfbalveld staat, voor iedereen heeft de korfbalspecialist een passend assortiment en advies. Sinds begin 2021 is Korfbalshop.nl weer partner van het KNKV. Enkele vragen aan Robert Jan Peters, COO van moederbedrijf Passa Sports.

Op welke manier werken Korfbalshop.nl en het KNKV samen en hoe zie je de toekomst voor je?

“De eerste stappen in de samenwerking tussen KNKV en Korfbalshop.nl zijn gezet en daar hebben we beide al plezier van gehad. De KNKV Shop is gelanceerd op Korfbalshop.nl, waarin de kleding van de scheidsrechters en TeamNL Korfbal wordt gepresenteerd en te koop is voor de echte TeamNL-fans. Naast een mooi partnerschap voor TeamNL Korfbal en het team van scheidsrechters is onze samenwerking ook gericht op de korfbalcommunity, dus ook de clubs en de korfballers kunnen ervan profiteren.”

Wat kan Korfbalshop.nl voor de korfbalverenigingen betekenen?

“De amateursport komt uit zwaar weer door de Covid-periode; competities zijn halverwege afgebroken en vooral de indoorsport heeft te lijden gehad. Maar het was niet alleen maar kommer en kwel. Wat ons positief opviel was de bereidheid van clubs en spelers om flexibel met de situatie om te gaan en naar de mogelijkheden te kijken. Dat is wat ons betreft een mooi uitgangspunt om vanuit daar samen met KNKV en de korfbalclubs ons op het hoofddoel te richten: alle korfballeden op één en korfbal toegankelijk maken voor iedereen. Daar op voortbordurend liggen in die driehoeksverhouding ook de meeste en grootste kansen voor de korfbalsport in Nederland. Met het Korfbalshop.nl Partnership-concept biedt Korfbalshop.nl de vereniging alle faciliteiten op het gebied van kleding en materialen. Hierdoor kan de club dit met vertrouwen uit handen geven en rekenen op een innovatieve instelling om de wensen en de ambities van de club te ondersteunen en te boosten.”

Hoe gaat de verkoop en levering?

“De verkoop en levering van alle clubkleding verloopt grotendeels online. Een eigen online omgeving waar leden alle kleding kunnen bestellen en waar ze hun order zeer snel in huis hebben zonder verzendkosten te betalen, levert hen veel gemak op. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om bij de club pasmodellen te ontvangen zodat iedereen zonder twijfel kan bestellen. Een clubshop bij Korfbalshop.nl betekent één centrale plek waar leden en trainers terecht kunnen voor een zeer uitgebreid assortiment aan clubkleding, een deskundig advies van de klantenservice, voldoende voorraad en een lage prijs. Ook is retourneren en omruilen gratis en kan er gebruik worden gemaakt van onze eigen drukkerij.”

Op welke manier korfbalverenigingen met Korfbalshop.nl in contact komen?

“De Partnershipmanagers van Korfbalshop.nl zijn volledig gefocust op korfbalverenigingen. Iedere werkdag zijn zij bereikbaar en beschikbaar om de vereniging te verzorgen en ontzorgen. Verenigingen die interesse hebben om de mogelijkheden te bespreken kunnen contact opnemen met David Purmer via 06-42837520.”

Passa Sports

Moederbedrijf Passa Sports, in 2019 ontstaan uit een fusie tussen SportShopsDirect en Total Sports Trading, is de grootste online sportspecialist van de Benelux. De organisatie telt circa twintig gespecialiseerde online sportshops die allemaal in beheer zijn van een separaat team met mensen die de sport ademen. Ook Korfbalshop.nl wordt gerund door een trouw team, dat qua assortiment, advies, kennis, klanttevredenheid en service simpelweg de beste wil zijn.