Wat brengt vakantie in eigen land met RCN Vakantieparken?

Thuiswerken, sporten en school vanuit huis, veel mensen hebben weer zin om eropuit te gaan. Het is tenslotte heerlijk om een uitje of activiteit in het verschiet te hebben. Met het voorjaar in aantocht is het dus de hoogste tijd om te kijken wat vakantie brengt in eigen land.

Alle parken van RCN liggen midden in of aan de rand van de prachtige Nederlandse natuur. Wist je bijvoorbeeld dat een verblijf op Vakantiepark de Jagerstee een 100% wildgarantie heeft? In de gemeente Epe op de Veluwe worden regelmatig edelherten, reeën, wilde zwijnen, vossen, dassen of ijsvogels in het wild gespot.

De RCN parken zijn niet alleen omringd door prachtige natuur. Ook óp de parken van RCN zijn ze hard bezig met hun natuurlijke omgeving en het behoud hiervan. Sinds dit jaar is RCN als eerste organisatie in de recreatieve sector in het bezit van het CO2-prestatieladder certificaat. Door als organisatie bewust om te gaan met energie willen zij iedereen, ook toekomstige generaties, de kans geven om te kunnen genieten van deze prachtige natuurgebieden.

Ontdek Nederland vanaf het water

Op de vakantieparken aan het water, de Friese meren, Noordzee, het Veluwemeer of het Veerse meer, kun je met de wind in je haren het water trotseren. Zelf een bootje huren, een zeil-/surfles of een middagje zeehonden spotten zijn ervaringen om nooit te vergeten.

Stap op de fiets

Met een voorjaarszonnetje is het heerlijk om op de fiets te stappen en de omgeving te ontdekken. Nederland heeft zoveel moois te bieden. Fiets door de duinen, dwars door het bos of langs een meer. Maar wist je ook dat RCN het Grote Bos, RCN de Roggeberg en RCN de Noordster langs top moutainbikeroutes liggen? Routes over bos- en zandpaden voor een echte sportieve uitdaging.

Kruimelpadclub

Ben jij een echte avonturier? De jongste gasten kunnen bij RCN zelfstandig óf met Alex Avontuur en speurhond Sammy het park ontdekken en avonturen beleven. Volg het Kruimelpad, voer de opdrachten uit en word zo een echte Kruimelheld!

Als echte korfballer kun jij het hele jaar op vakantie met extra voordeel. Kijk snel voor meer informatie en de actiecode.