Tour de Camping

Ook deze zomer wordt door het KNKV en RCN Vakantieparken Tour de Camping georganiseerd. Eind juli en begin augustus geven Dolf Nijbroek en Barry Schep met een team enthousiaste trainers korfbalclinics op acht RCN Vakantieparken in Nederland.

Het trainersteam bestaat uit gediplomeerde trainers en Korfbal Leaguespelers zoals Lotte van Montfort (Dalto Korfbal) en Ran Fabar (LDODK/Rinsma Modeplein). De tour start dit jaar op 26 juli in Epe op RCN de Jagerstee, vervolgens trekken de twee teams het land door om op 5 augustus te eindigen op RCN Zeewolde in Zeewolde. Ook dit jaar wordt het weer een sportieve en feestelijke tour!

Wil je niks missen van Tour de Camping? Volg Tour de Camping dan op Facebook, Twitter en Instagram via #TOURDECAMPING

De planning

Met Tour de Camping willen RCN vakantieparken en het KNKV RCN-gasten en mensen uit de omgeving kennis laten maken met de korfbalsport, op alle RCN Vakantieparken in Nederland. Wil je weten wanneer en waar de korfbalclinics gegeven worden? Je vindt het in het overzicht op de site van RCN.

Zo leuk was het vorig jaar

30% korting voor KNKV-leden

'Vakantieplezier voor iedereen'

Ben je nog op zoek naar een vakantie deze zomer? Met achttien campings midden in de prachtige natuur van Nederland, Frankrijk en Duitsland is het bij RCN altijd puur genieten. Er is voor ieder wat wils, van kampeerplaatsen met privé sanitair tot glamping in een luxe safaritent of kies voor een verblijf in een luxe villa. Extra leuk; als lid van het KNKV ontvang je tot 30% korting.