Voorwoord

‘We mogen weer’

De sporttassen worden weer gevuld en de teams gaan op alle niveaus weer de strijd met elkaar aan. Wat fijn dat dit allemaal weer zonder beperkingen kan.

Het zaalseizoen kende een mooi einde met prachtige finalewedstrijden. Uiteraard met de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy en de Dameskorfbalfinale in Eindhoven als absolute hoogtepunten. Spannende wedstrijden waarin Fortuna/Delta Logistiek en Rosolo de landstitel opeisten ten koste van PKC/Vertom en DDW.

Teams gaan op het veld alle niveaus weer de strijd met elkaar aan. Wat fijn dat dit allemaal weer zonder beperkingen kan’

Nu gaan we het veld weer op! Dit betekent dat ook de clubhuizen weer open zijn en dat het verenigingsleven weer tot bloei komt. En gezien de geluiden die ons bereiken gebeurt dat ook op vele fronten. Schoolkorfbaltoernooien, clinics, ledenwervingsacties, kampen, feesten … kortom alle activiteiten die ons verenigingsleven zo kenmerken en gezellig maken worden weer georganiseerd.

In dit nummer van het magazine besteden we onder andere aandacht aan studentenkorfbal, zoomen we in op sponsoring en hebben we een kijkje in de keuken bij de livestreamcrew van PKC/Vertom.

Veel leesplezier gewenst.

Met sportieve groet,

Gert-Jan Kraaijeveld Manager Korfbalparticipatie